Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z odpaleniem.

Bazyleo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Postanowiłem, że pobiore sobie tą gre bla bla bla.. No i na steamie skończyło się pobieranie, ale kiedy staram sie pograć wyskakuje okienko Aliance of Valiant Launcher i po tym czekam i czekam i nic się nie dzieje. Co z tym zrobić ? Nie potrzebnie straciłem 2godz na ściąganie gówna.. :angry:

Dzięki, cześć..

cześć.

Opublikowano (edytowane)

#TheMorteMaster

Proszę:

avaj.th.png

Sorka ze takie małe ale pisze, że większego sie nie da..

Edytowane przez Bazyleo

cześć.

Opublikowano

Niestety ja również mam ten problem,to co powiedział TheMorteMaster mi nie pomogło ;/ Może jakieś inne sugestie ?? btw.Mam Win xp może to coś przez system operacyjny??

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Niestety ja również mam ten problem,to co powiedział TheMorteMaster mi nie pomogło ;/ Może jakieś inne sugestie ?? btw.Mam Win xp może to coś przez system operacyjny??

Sprobojcie poszukac jakis nowych patche do tej gry, a jak nie to jakis starych i zobaczcie jaka jest roznica.

OndteAw.png

Opublikowano (edytowane)

Nowszych patrzy do tej gry chyba mieć nie moge,ściągałem ze pro zaczepistego Steama -.- A jeśli chodzi ci o te starsze to nie wiem skąd : /

Edytowane przez gocincho
Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Nowszych patrzy do tej gry chyba mieć nie moge,ściągałem ze pro zaczepistego Steama -.- A jeśli chodzi ci o te starsze to nie wiem skąd : /

To ściągnijcie z ijji.com.